Voornemens en terugblik

Meer genieten, met hopelijk wat minder kilo’s, in meer zelfgemaakte kleding waar we dus ook meer tijd voor maken. Dit is een gedeelte van wat ik hoop dat 2015 me gaat brengen. Maar eerst nog 1 keer terug wat 2014 ons gebracht heeft en wie we daarvoor mogen bedanken, willekeurige volgorde uiteraard..

1. Een nieuw logo ontworpen door The Marketing Company waar we heel blij meebanner zijn! Maar ook voor het kritisch meedenken, sparren en introduceren zijn we Kim erg dankbaar.

Gemaakt door Compagnie M Stof: Benartex2. Samenwerking met de ‘groten der naaiwereld’
Als je opeens een berichtje ontvangt van Compagnie-M met de vraag om samen te werken dan gaan je wangetjes daar wel even van gloeien. Ontzettend leuk om dan ook een fotoreeks te ontvangen met allemaal mooie verwerkte Studio Elf stofjes.

Gemaakt door Marte -Compagnie M. Stofje van Art Gallery

Oobelladone-lieke2k de samenwerking met Bouquet of Buttons was erg plezierig! Het heeft geresulteerd in een zeer mooie Belladone jurk, handige tips uitwisseling en hopelijk nog veel meer workshops voor 2015!

 

 
3. Van de Kaart: de plek waar het allemaal begon 🙂 Dit geweldige restaurant-café aan het Onze Lievevrouwe-pleinvan de kaarthad een make-over nodig en Ralph en ik mochten meedenken. Dit resulteerde in steeds meer projectjes die we mochten bedenken en uitvoeren waardoor we toch echt de laatste push kregen om officieel te starten met Studio Elf.

4. Na 5 minuten op de stoep te overleggen of we wel of niet een kaartje colorfoolzouden afgeven aan de meneer achter de balie, want wat een mooie winkel was het met precies de producten die wij ook zouden kiezen.Maar zouden wij wel goed genoeg zijn om daar tussen te staan.. en nog een paar van dat soort overwegingen. Toch besloten we opnieuw binnen te lopen bij Colorfool in Mechelen. En geluk dat we dat gedaan hebben! De meneer achter de balie bleek de erg vriendelijke Boud te zijn die graag nieuwe ondernemers leerde kennen. Paar weken later werden dan ook de eerste krukken afgeleverd en nog altijd zijn onze krukken onderdeel van de collectie in deze leuke interieur/accessoireswinkel!

Na het eerste verkooppunt moest er natuurlijk ook eentje in Maastricht komen. Maar gezien ook wij nogal kritisch zijnvintage deluxe en graag een fijne samenwerking willen met de verkopers duurde het even voordat we een geschikte winkel tegen kwamen. Tot dat opeens mijn hele Facebook begon te praten over die nieuwe hippe winkel Vintage Deluxe. Na een inspirerend en warm gesprek konden we meteen aan de slag voor deze winkel in de binnenstad van Maastricht. Wat de bedoeling was dat dit een pop-up winkel zou zijn tot januari is geresulteerd tot een permanente winkel. Dit alles is de verdienste van Joyce en Hubert! Dus ook komende maanden kunnen jullie hier veel (cementen) producten van Studio Elf tegen komen.

minimarket5.Het leukste van een webshop zijn de reacties van klanten. Zowel de complimenten als degene die meedenken en kritische vragen stellen. We vinden het dan ook erg leuk om met onze producten op markten te staan. Niet iedere markt is een even groot succes en sommige zijn zelfs nog wat erger. Maar gelukkig dat we ook vorig jaar de Minimarket hebben leren kennen. Dit hippe marktconcept in de Brandweerkantine in Maastricht geeft allemaal jonge ontwerpers een podium om zich te presenteren. Naast het contact met de klanten is ook het contact met de mede-standhouders erg inspirerend. Binnenkort kun je dan ook onze cadeaukaarten ontworpen door Brit Venbrunx bewonderen. Heerlijk die kruisbestuiving 😉

6. Liefste liefje ter wereld!
Het is al een zoete speech met alle bedankjes en het gaat nu nog wat zoeter worden. Want wat wil ik mijn lief bedanken voor al het werk dat hij besteedt aan Studio Elf! Voor degene die hem namelijk niet kennen, hij heeft een baan met onmogelijke werktijden (wekker gaat elke dag om 4 uur). Voor velen zou dit betekenen dat de middag ingevuld wordt met bijslapen, maar niet voor Ralph. Hij gaat dan nog aan de slag met Studio Elf en zorgt ervoor dat alle nieuwe ideëen uitgewerkt worden en de website altijd werkt! Dat zijn slaap er dan bij inschiet is helaas vaak de consequentie. Daarom een ontzettend dikke dankje en laten we van 2015 het slaap-inhaal-jaar maken!

7. Maar degene die ons het meest geholpen hebben afgelopen jaar zijn de ontzettend lieve mensen die ons vertrouwen en bestellingen plaatsen. Als je daarna ook nog eens een berichtje ontvangt, dan doet dat zo veel! Iedere keer als ik even wat minder in mijn vel zit of gewoonweg chagrijnig ben hoef ik maar naar de lieve berichten op onze Facebook-pagina te kijken en ik word meteen vrolijk 🙂

Voor 2015 hebben we veel nieuwe plannen en te beginnen met het bijhouden van de blog. Nieuw gaat hierin zijn dat je iedere maand een DIY-project van Ralph kan verwachten. En hopelijk in de tussentijd heel erg veel naaiprojectjes! Het mag niet meer, maar toch wensen wij iedereen een ontzettend goed 2015. Geniet ervan!

 
 

Leave a Reply

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
Ik accepteer dit
x
No Notify!