Trots ventje!

Toen ik anderhalf jaar geleden begon met naaien heeft Ralph meegeholpen met het uitleggen van de naaimachine. Hij had al vaker carnavalspakjes gemaakt en snapte dat je je vinger niet onder de naald moest houden ed. Zijn technisch inzicht heeft me ook al heel vaak geholpen bij het begrijpen van de bouwtekening oftewel het patroon. Ondanks dat ik het nu alleen ook kan, vind ik het nog altijd veel gezelliger om samen te zitten. Maar na weer een avondje meehelpen aan mijn jurkje vond Ralph het genoeg en wilde hij zijn eigen kleren maken. Gelukkig ligt er hier een stapel La Maison Victor’s waar hij op zoek kon gaan naar een leuk mannen-patroon. Het tour-shirt werd het, maar dan wel met een boord aan de mouwen en onderzijde. Nadat we vorige week nieuwe sweater stoffen hadden gehaald was ook de stofkeuze snel bepaald. De hele trui is met de lockmachine in elkaar gezet en Ralph is (terecht) ontzettend trots op zijn eerste zelfgemaakte kledingstuk!

Dat betekende wel dat er ook een blogbericht inclusief foto’s moest komen. ‘Ja, maar dan wil ik wel ook zo’n mooie foto’s als bij jou’. Dus wederom de slaapkamer verbouwd en camera tevoorschijn getoverd.

tour-shirt‘Maar waar moet ik dan mijn handen laten’

tour-shirt‘Dan ga ik net zo staan als die modellen in de V&D boekjes’

tourshirtStof: Sweater geometrische driehoek
Patroon: Tour-shirt (La Maison Victor)

ps. Mannen zijn net als wij 🙂

 
 

Leave a Reply

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
Ik accepteer dit
x
No Notify!