Renfrew top

Sewaholic maakt patronen speciaal ontworpen voor peer-vormige modellen. Dat klinkt voor mij ideaal, dus toen ik patronen toe wilde voegen aan ons assortiment hoefde ik niet lang na te denken. De cambie-dress staat inmiddels bovenaan mijn verlanglijstje om te maken, maar gezien ik nog een trui nodig had begon ik al met de Renfrew top.

renfrew5

Het heeft 3 verschillende neklijnen (rond, v-hals, en met een col), en 3 verschillende armlengtes (kort, driekwart en lange mouwen). Ik koos voor de optie met col en driekwart mouwen, versie C.

renfrew6

Het is een ontzettend makkelijk patroon en op één ochtend had ik de trui dan ook in elkaar zitten.  renfrew-shirtHet was niet mijn beste foto-gezichten-lijf dag. Ondanks de pogingen van fotograaf/vriendlief om me te laten lachen zijn er niet veel bruikbaar.renfrew shirt

Maar gelachen is er wel 🙂

Het patroon ga ik zeker vaker gebruiken! De pasvorm is voor mijn figuur perfect, misschien de volgende keer alleen de armboorden iets innemen. Ben nu al combinaties aan het bedenken voor het te gebruiken als het bovenstuk van een jurkje, ik zou niet de eerste zijn!renfrew shirt

Stof: Stoffenspektakel
Patroon: Renfrew shirt

 
 

Leave a Reply

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
Ik accepteer dit
x
No Notify!