Nieuwe start

2017 is al weer bijna een maand onderweg maar toch nog even terugblikken naar 2016. Want wat een jaar is het geweest! Helaas zonder berichtjes op de blog, maar daar komt verandering in. Laat ik beginnen met je even bij te praten..¬†We zijn gestopt met het verkopen van de stoffen. Ondanks de ontzettend leuke reacties en lieve berichtjes, die we ook nog steeds missen.. Daarvoor in de plaats zijn we nu aan de slag gegaan met de populaire hairpins. We hebben een heuse poedercoat-installatie gebouwd en de productie loopt op volle toeren ūüôā

  Hairpins gepoedercoat

Ook is er privé ook van alles veranderd. Zo heeft Ralph een nieuwe studie opgepakt, naast zijn fulltime baan. Ik ben ook gestart met een opleiding vanuit mijn werk en sinds eind november gestart met de vervolgcursus hiervan. In de tussentijd ben ik druk geweest met een personal-trainertraject wat ervoor gezorgd heeft dat ik, tot nu toe, 26 kg ben afgevallen! Het was dus een drukke maar erg positieve en inspirerende tijd.
facebook-afvallenEn omdat het ons niet druk genoeg kan zijn, vonden we dit de perfecte timing om afscheid te nemen van ons fijne appartement en op zoek te gaan naar een volwassen droomhuis. Een bevriende collega van Ralph heeft ons geholpen met het maken van de foto’s van het appartement. Dat dit binnen 4 dagen verkocht zou zijn, stond niet in de planning, alhoewel we natuurlijk ook wel¬†heel trots op ons huisje zijn en het ontzettend fijn vinden dat andere mensen hier ook van gaan genieten.

appartement  woonkamer slpk  balkon

Maar dat betekende wel dat we heel snel een nieuw huis moesten vinden!  En dat hebben we gevonden! Gelijk bij het bezichtigen wisten we al dat dit ons droomhuis is. Het huis is gebouwd in 1922 en heeft gelukkig nog enkele originele kenmerken die het veel sfeer geven! Helaas zullen we wel ons geliefde Maastricht moeten gaan verlaten.. Maar het huis maakt veel goed!

Nieuw huis 1922

Wat kun je verwachten van onze blog de komende tijd? We delen graag onze inspiratie-zoektocht met jullie! We nemen je dan ook mee bij onze tripjes naar woonbeurzen, meubelboulevards, rommelmarkten en veilingen. Leuke DIY-projecten zal Ralph voor zijn rekening nemen. Tips en trucs voor verhuizingen makkelijker te maken en alles wat er verder bij komt kijken. Wij hebben er in ieder geval al hartstikke veel zin in en horen graag of je nog specifieke berichten wil lezen? Maar we zijn ook benieuwd naar jouw gouden verhuis/verbouwingstip!

 
 

Comments are closed.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
Ik accepteer dit
x
No Notify!