Groen gras

Bij de buren is het gras altijd groener! Het is dat, of toegeven dat ik een stof-addict bent. Want toen ik afgelopen maand voor mijn verjaardag een cadeautje mocht uitzoeken van mijn vriend kon ik alleen maar stofjes bedenken die ik graag wilde. En ondanks dat ik een eigen stof-webshop heb met zoveel stofjes die ik fantastisch vind zijn degene die we niet in de collectie hebben altijd verleidelijker om voor mezelf te gebruiken. Vaak los ik het op door ze toe te voegen aan onze voorraad, maar soms kan ik het niet laten om bij andere winkels in te slaan. Voor mijn verjaardag was de keuze snel gemaakt en kreeg ik van vriendlief een geweldig Petit Pan- pakketje: stof, biaisband en vrolijke knoopjes. Toen de Knipmode van april binnen kwam wist ik meteen dat ik de wikkeljurk wilde maken, en het dunne, soepele Petit Pan stofje zou er perfect voor zijn!

wikkeljurk knipmode Het was voor mij de eerste keer om een revers-kraag te maken. Opzich niet heel moeilijk maar doordat de Knip geen plaatjes gebruikt en je het met alleen tekst moet doen, heb ik regelmatig internet geraadpleegd. Ik ben helemaal tevreden over het resultaat! Een heerlijk luchtig zomerjurkje die zeker┬ámee gaat op vakantie ­čÖé

wikkeljurk knipmode wikkeljurk knipmode wikkeljurk knipmode

Patroon: wikkeljurk Knipmode april 2015
Stof: Petit Pan, Petite Pivoine noir

Ben ik de enige die altijd ander stof wil dan je op voorraad hebt, of jullie dit ook?

 

 

 

 
 

Leave a Reply

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
Ik accepteer dit
x
No Notify!