Belladone 2.0

Zoals gezegd leer je in naai-wereld de leukste mensen kennen en resulteert dit dan ook vaak in gezellige samenwerkingen en (nog belangrijker) in mooie projectjes! Zo ook de samenwerking met Lieke Knoops oftwel de leuke dame achter Bouquet of Buttons. Toen we haar benaderden voor een workshop en we een patroon gingen uitzoeken was het snel duidelijk dat dit de Belladone jurk moet worden. Lieke heeft deze namelijk al een aantal maal gemaakt en ik was gelijk verliefd op de mooie lijn en de ruguitsnijding. Tijdens de eerste ontmoeting heb ik dan ook een feestelijk exemplaar hiervan voor mezelf gemaakt.

belladone-kerst

Stof: Flower Fireworks van C.Pauli
Paspel: Metaalkleurig
(dank aan Seriously Hilary voor de foto!)

Ondanks de lieve reacties vond ik hem toch iets te strak zitten. Het Kerstdiner zal er vast een rol bij hebben gespeeld 😉 Maar dus ging ik snel voor een tweede exemplaar. Ditmaal gekozen voor een opvallender stofje waar ik stiekem al vanaf dat die binnen kwam mijn oog op had laten vallen. En zoals zo vaak was het stofje nog mooier verwerkt dan op de rol.

Belladone 2.0

Deze keer heb ik alleen paspel gebruikt bij de zakken gezien het stofje al druk genoeg is.

Belladone-paspel Voor Kerst had ik een blinde ritsvoetje gekregen wat ik gelijk uitgetest heb. Ondanks dat ik ook altijd tevreden was over het inzetten van een blinde rits met een gewoon ritsvoetje is die nu wel echt blinder dan blind!

belladone-blinde-ritsStof: Gentle Breeze Red, Art Gallery
Paspel: oker geel

Deze heb ik net iets ruimer gemaakt aan de taille waardoor die wat comfortabeler zit. Dus ideaal om mee te gaan bowlen (een actie-foto kan dan natuurlijk ook niet ontbreken 😉 )

belladone
Gezien Lieke en ik nog lang niet uit ge-belladoned zijn hebben we weer een nieuwe workshop gepland. Namelijk 14 maart in Antwerpen. Je kan je er nog voor inschrijven of voor meer informatie even een mailtje sturen.

 
 

Leave a Reply

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
Ik accepteer dit
x
No Notify!